Συγκέντρωση αυτη τη στιγμή μελών του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της δημιουργίας μετεγκατάστασης

Στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή ανοιχτή συγκέντρωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ συζητώντας το φλέγον θέμα της δημιουργίας χώρου μετεγκατάστασης στο στρατόπεδο 1090.
Για μη σωστή ενημέρωση των πολιτών απο πλευράς τους μίλησαν και οτι κάτι λίγοι ξενοφοβικοί κατάφεραν να ακουστούν παραπάνω και να αναστατώσουν τον κοσμο.
Στο συμβούλιο θεωρείται οτι ελάχιστοι ειναι αυτοι που κάνουν κατάληψη του στρατοπέδου, με πρωτεργάτες μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Αυτη την μικροπολιτική πρεπει να αλλάξουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και να έρθουν πιο κοντά στον λαό.
Έπρεπε να ειναι πιο οργανωμένοι και να ξυπνήσουν τα αλληλέγγυα συναισθήματα των Ελλήνων οι οποίοι γνωρίζουν καλα απο προσφυγιά,γνωρίζουν καλα απο φιλοξενία.
Προτάσεις γίνονται για το πως θα προσεγγίσουν τον κοσμο για να τους εξηγήσουν ολα τα παραπάνω.
Δυνατή ηταν η φωνή μέλους που ειπε οτι η κυβέρνηση αφού το αποφάσισε να γίνει το κέντρο εκει δεν έπρεπε να υποχωρήσει,έπρεπε να να δείξει περισσότερη δυναμική.
Την σύγκρουση και την ταπείνωση του δημάρχου Φωτόπουλου ζήτησε μέλος για την “αισχρή” του κίνηση να βγάλει τα παιδια απο το σχολείο τους και να τα πάει για διαδήλωση.
Κύριο μέλημα όλων των μελών ειναι η σωστή ενημέρωση του κόσμου και η φροντίδα των ταλαιπωρημένων αυτών ανθρώπων που αναζητούν ενα καλύτερο αύριο.
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.