Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία του δήμου Ωραιοκάστρου

Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία του δήμου Ωραιοκάστρου

«Μένουμε Ψύχραιμοι – Δίνουμε Αίμα!». Με αυτό το σύνθημα ο δήμος Ωραιοκάστρου διοργάνωσε σήμερα εθελοντική αιμοδοσία, ώστε να συμβάλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος έλλειψης αίματος, που το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται ιδιαίτερα οξυμένο εξαιτίας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον νέο κορονοϊό.

Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα που τους απηύθυνε ο δήμος Ωραιοκάστρου είναι συγκινητική, καθώς από το πρωί πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν στους χώρους του δημαρχείου, για να δώσουν αίμα.

 

«Το ‘Μένουμε Σπίτι’ είναι νόμος απαράβατος… εκτός αν αιμοδοτούμε»

«Τώρα, περισσότερο παρά ποτέ, έχουμε χρέος να σταθούμε συνειδητά πλάι στους συνανθρώπους μας των οποίων η ίδια η ζωή εξαρτάται από αυτό το πολύτιμο δώρο, το αίμα. Το ‘Μένουμε Σπίτι’ είναι νόμος απαράβατος… εκτός αν αιμοδοτούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, τονίζοντας ότι οι πολίτες του δήμου Ωραιοκάστρου με τη μεγάλη συμμετοχή τους στη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τους χαρακτηρίζει.

 

Με αυστηρούς κανόνες ασφαλείας

Η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας που έχουν επιβληθεί.

Τις θερμότερες ευχαριστίες της προς τους εθελοντές αιμοδότες καθώς και προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Θεαγενείου εξέφρασε από την πλευρά της και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Χριστίνα Ζάπρα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.