Συλλήψεις για λαθραία ποτά, τσιγάρα και καύσιμα σε Προμαχώνα και Σέρρες

[ad_1]

Συλλήψεις για λαθραία ποτά, τσιγάρα και καύσιμα σε Προμαχώνα και Σέρρες

Τρία άτομα συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο στον Προμαχώνα και σε περιοχή των Σερρών για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα συνέλαβαν:

Ένα 37χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 47 πακέτα τσιγάρων και 2 συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Έναν 35χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 2 δοχεία με 40 λίτρα πετρέλαιο, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία καύσιμα και καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.

Επιπλέον, συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης – Αντιμετώπισης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 55χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση σε πελάτες του καταστήματος 20 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες και κατασχέθηκαν

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.