Συνάντηση Π. Μπίλια και ΣΕΒΙΠΕΘ – Τι συζήτησαν για την την δυτική Θεσσαλονίκη

Συνάντηση Π. Μπίλια και ΣΕΒΙΠΕΘ – Τι συζήτησαν για την την δυτική Θεσσαλονίκη

Αντιπροσωπεία του προεδρείου του ΣΕΒΙΠΕΘ αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Τάσο Πολυζωίδη, τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Μωραϊτίδη και τον οικονομικό επόπτη κ. Βασίλη Κεχαγιά επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κ. Πάρι Μπίλλια. Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ κάλο κλίμα με την πλευρά του ΣΕΒΙΠΕΘ να θέτει στον Αντιπεριφερειάρχη τα ζητήματα που απασχολούν τις εγκατεστημένες στη ΒΙΠΕ επιχειρήσεις.

Μάλιστα συζητήθηκε η ασφαλτόστρωση στο σημείο των γραμμών του ΟΣΕ στη ΒΙΠΕ το όποιο και δημιουργεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στην βιομηχανική και θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 9 Μαΐου ενώ παράλληλα τέθηκαν και αλλά θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του κ. Μπίλλια, όπως η διάνοιξη της περιφερειακής οδού της ΒΙΠΕ που καταλήγει στον κόμβο του Αγίου Αθανασίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για την πρόθεση της Περιφέρειας σε συνεργασία με τον ΟΣΕ να υπάρξει επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου που προβλεπόταν να φτάσει μέχρι τα Διαβατά να επεκταθεί μέχρι τη Γέφυρα με δημιουργία τριών ακόμα σταθμών σε Ν. Αγχίαλο, Άγιο Αθανάσιο και Γέφυρα ώστε να δοθεί μια σημαντική δυνατότητα μετακίνησης στους πολίτες που εργάζονται και μένουν στην δυτική πλευρά της πόλης, αλλά και σε όσους εργάζονται σε επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕ και τις γύρω περιοχές.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το προσεχές διάστημα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.