Συνέχεια ενημέρωσης,Ωραιόκαστρο.Τελευταίες εξελίξεις. Βίντεο.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία στον ενιαίο δήμο Ωραιοκάστρου σπκαι στις 10/1/19.

Αλάτι υπάρχει στον δήμο Ωραιοκάστρου και τα μηχανήματα εργάζονται ασταμάτητα για να κρατηθούν ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι και να καθαριστούν στην συνέχεια τα στενά.

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν αυτήν την ωρα Μεσαίο,Φιλαδέλφεια,Δρυμός.

Οδηγοί και πεζοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Καθαρίστε τα πεζοδρόμια μπροστά στα σπίτια σας,Εντάσσεται στις υποχρεώσεις σας στην διευκόλυνση σας και στην διευκόλυνση τους συνανθρώπους σας .  Οι νεότεροι βοηθήστε για το γείτονα σας που έχει μια περασμένη ηλικία δεν μπορεί να το κάνει μόνος του …

Τα δρομολόγια της γραμμής 56 πραγματοποιούνται με καθυστερήσεις.

Τροποποίησεις δρομολογίων του ΟΑΣΘ:

Συγκεκριμένα στη γραμμή 69 (Α.Σ. ΙΚΕΑ – Επανομή), το λεωφορείο δεν εκτελεί δρομολόγιο προς Αγιονέρι, στη γραμμή 85 (Λαγκαδάς – Θεσσαλονίκη) δεν πραγματοποιούνται στάσεις στη Νικόπολη, τα Στεφάνια και το Λευκοχώρι, στη γραμμή 86 (Θεσσαλονίκη – Λαγκαδίκια), το λεωφορείο δεν εισέρχεται στο Αρδαμέρι και το Βασιλούδι, στη γραμμή 87 (Θεσσαλονίκη – Βασιλικά), δεν πραγματοποιείται το δρομολόγιο προς Περιστερά, Λιβάδι, Μονοπήγαδο και Αγ. Αντώνιο και στη γραμμή 89Β (Κουφάλια- ‘Αγιος Αθανάσιος- ΚΤΕΛ), το αστικό λεωφορείο δεν περνάει από το Τουράκι και τον Πάλιουρα.

Σε εξέλιξη είναι η κακοκαιρία αυτή τη στιγμή. Η εικόνα ενδέχεται να αλλάξει.

Μεινετε συντονισμένοι για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση σας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.