Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνιση μιας 15χρονης

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνιση μιας 15χρονης

«Καμπανάκι» κινδύνου για κορίτσια στην εφηβεία, έκρουσε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» για την υπόθεση της εξαφάνισης της 15χρονης Φωτεινής Γιαννοπούλου από το Περιστέρι.

Κατήγγειλε ότι το τελευταίο διάστημα έχει γίνει «γάγγραινα» άτομα από επικίνδυνες ομάδες να εγκλωβίζουν έφηβες και μάλιστα με όμορφα χαρακτηριστικά, «κοπέλες που είναι αυτό που λένε κάποιοι ‘’σαν τα κρύα τα νερά’’».

Εξέφρασε τον εκνευρισμό του για όσους λένε ότι έφυγε «με τη θέλησή της» εξηγώντας ότι πρόκειται για περιπτώσεις ανήλικων κοριτσιών με φυσιολογική ζωή και οικογένεια που εγκλωβίζονται σε μια κατάσταση από τα λεγόμενα «loverboys» είτε μέσω από τα social media ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς να καταλαβαίνουν τι κάνουν εκείνη στη στιγμή.

«Όταν καταλάβουν, όταν βρεθούν μέσα στο κύκλωμα και μέσα στην παγίδα μετά δεν μπορούν να βγουν», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

«Να προλάβουμε την Φωτεινή»

Ειδικά για την 15χρονη από το Περιστέρι, ανέφερε ότι η οικογένειά της δεν γνώριζε που έχει μπλέξει και πως το τελευταίο διάστημα είχαν προκληθεί τεράστια προβλήματα στην οικογένεια και το σχολείιο της.

Τόνισε πως πρόκειται για ένα παιδί που αυτή τη στιγμή είναι εγκλωβισμένο σε μια κατάσταση, είναι αφιονισμένο και πρέπει «να το προλάβουμε» πριν αρχίσουν τα ναρκωτικά…

«Χάσαμε ένα παιδί»

Ο κ. Γιαννόπουλος, αποκάλυψε ότι υπήρχε μια κοπέλα στο Χαμόγελο του Παιδιού, που από την εφηβική της ηλικία «είχε μπλέξει με κάτι τέτοιους τύπους που γνώρισε στα social media», με αποτέλεσμα να της κόψουν την πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κάποια στιγμή ενηλικιώθηκε… Αυτή τη στιγμή δυστυχώς είναι κατεστραμμένη,  εκπορνεύεται. Χάσαμε ένα παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού για την 15χρονη Φωτεινή

Η 15χρονης Φωτεινής Γιαννοπούλου εξαφανίστηκε στις 19.04.2022 και ώρα 19:00 από το Περιστέρι.

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ασφάλεια της ανήλικης βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς πιθανόν να είναι εγκλωβισμένη σε μια επικίνδυνη κατάσταση από την οποία δεν μπορεί να διαφύγει, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Το Χαμόγελο» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Φωτεινής, στις 20.04.2022 και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Φωτεινή Γιαννοπούλου, 15ετών, έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, σκούρο γκρι κολάν nike και μαύρα αθλητικά παπούτσια nike.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.