Αρχική ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 15χρονη από το κέντρο της πόλης

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 15χρονη από το κέντρο της πόλης

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 15χρονη από το κέντρο της πόλης – Συναγερμός από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ώρες αγωνίας βιώνει μια οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, μετά την ξαφνική εξαφάνιση της 15χρονης Αγάπης Κ. από το κέντρο της πόλης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για το περιστατικό σήμερα, **Τρίτη 16 Ιουνίου 2026**, και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε άμεσο κίνδυνο.
Η έφηβη κοπέλα χάθηκε το απόγευμα της **Δευτέρας 15 Ιουνίου 2026**, και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής, κινητοποιώντας τις αστυνομικές αρχές και τους εθελοντικούς οργανισμούς.

Τα στοιχεία και η περιγραφή της 15χρονης

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» και οι συγγενείς της απευθύνουν έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι ή την έχει δει, να επικοινωνήσει αμέσως με τις αρχές. Τα χαρακτηριστικά της Αγάπης Κ. είναι τα εξής:
* **Ύψος**: 1,76 μ.
* **Βάρος**: 65 κιλά.
* **Μαλλιά**: Καστανά.
* **Μάτια**: Καστανά

Τι φορούσε

Την ημέρα της εξαφάνισής της, η 15χρονη φορούσε τζιν παντελόνι, ροζ μπλούζα και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Πού μπορείτε να απευθυνθείτε

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, έστω και την παραμικρή, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά:
1. Με  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017».
2. Με όλα τα  Αστυνομικά Τμήματα της χώρας (άμεση δράση 100).
3. Μέσω της εφαρμογής Missing Alert, όπου υπάρχει ενεργός ο σχετικός συναγερμός.
Η συμμετοχή και η παρατηρητικότητα όλων μας είναι κρίσιμη για τον εντοπισμό της ανήλικης και την ασφαλή επιστροφή της στο σπίτι της.

vendo
oraiokastro 24 Η ενημέρωση δεν έχει ώρα