Συναυλία – Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη απο τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Συναυλία – Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Σάββατο 4 Ιουνίου στις 20.30μμ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη επιφυλάσσει για το κοινό η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στο πλαίσιο της μεγάλης συναυλίας που διοργανώνει το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 20.30μμ στο Πολυλειτουργικό Κέντρο – Θέατρο που φέρει το όνομα του οικουμενικού δημιουργού (οδός Μοναστηρίου– Παρατσίκογλου 1, Ελευθέριο Κορδελιό).
Η μουσική συναυλία της επταμελούς “Ομάδας Μουσικής Έκφρασης” με την οποία πέφτει η αυλαία των εκδηλώσεων της κεντρικής σκηνής του θεάτρου “Μίκης Θεοδωράκης” για τη φετινή περίοδο, περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια από το εμβληματικό έργο του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη, σε μια παράσταση που οι μουσικές εναλλάσσονται έντεχνα με εμβόλιμα οπτικοακουστικά στοιχεία.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν προαιρετικά παιχνίδια, είδη χειροτεχνίας ή ζωγραφικής για παιδιά.
Πληροφορίες: 2310 771033, Τμήμα Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων
Συντελεστές
Το μουσικό σχήμα “Ομάδα Μουσικής Έκφρασης” αποτελείται από τους:
-ΚΑΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ (Εισήγηση-σχόλια-επεξεργασία video και παρουσίαση ομάδας),
-ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΚΟΡΑΚΑ (Τραγούδι),
-ΣΤΑΘΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (Μπουζούκι-τραγούδι),
– ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ (Κρουστά),
-ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Κόντρα μπάσο),
– ΚΩΣΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (Πλήκτρα-τραγούδι) και
– ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΑΣ (Κιθάρα-τραγούδι).
Συμμετέχει ο Χ.Ο.ΔΥ.ΘΕ.(Χορευτικός Όμιλος Δυτικής Θεσσαλονίκης) ”ΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ”

 

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑΚΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ αφιέρωμα στον MIKH ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ από την "Ομάδα Μουσικής Έκφρασης" ΣΑΒ 4 ΙΟΥΝ ΤΑΘΗΣΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 8:30μ.μ. Πολυλειτουργικό Κέντρο -Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" ΠΑΝΑΓΠΩΤΗΣΚΑΜΑΡΙΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ- ΠΑΡΑΤΣΙΚΟΓΛΟΥ 1, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ). ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Αντίεισιτηρίου επιθυμούν μπορούννα προσφέρουν: παιχνίδια, είδη ζωγραφικής παιδιά. Συμμετέχει Χορευτικός Όμιλος Δυτικής Θεσσαλονίκης <<Το Σεργιάνι>> Πληροφορίες: Τμήμα Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων 2310771033"

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.