Συνδέεται με το κέντρο της Θεσσαλονίκης η Μυγδονία – Αλλάζει η γραμμή 84 του ΟΑΣΘ

Συνδέεται με το κέντρο της Θεσσαλονίκης η Μυγδονία – Αλλάζει η γραμμή 84 του ΟΑΣΘ

Λητή , Δρυμός, Μελισσοχώρι συνδέονται απευθείας με το κέντρο της Θεσσαλονίκης, με μία μόνο αστική γραμμή, απο την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Για την 1η Φεβρουαρίου, μετατέθηκε η έναρξη της γραμμής 84 με απευθείας λεωφορειακή σύνδεση των τριών κοινοτήτων (Λητή – Δρυμός – Μελισσοχώρι) με το κέντρο της Θεσσαλονίκης, από την ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
Η μικρή καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπήρχαν “ρεμίζες” μέσα στον Τ.Σ. Σιδηροδρομικού Σταθμού, που ασφυκτιά από τα αστικά του ΟΑΣΘ και του ΚΤΕΛ και τελικά  αποφασίστηκε να παραχωρηθεί χώρος στη στάση του “54” (φωτο), από την οποία θα ξεκινά και το “84”.

Τα λεωφορεία της γραμμής Νο 84 (Θεσσαλονίκη – Μελισσοχώρι) δεν θα τερματίζουν στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης, αλλά θα κινούνται μέσω της οδού Λαγκαδά ως το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Από εκεί θα επιστρέφουν στην οδό Λαγκαδά από όπου θα συνεχίζουν το δρομολόγιο προς τη Μυγδονία.

Έτσι οι κάτοικοι του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου θα μετακινούνται απευθείας προς και από το κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς να χρειάζεται να επιβιβάζονται σε άλλο λεωφορείο, όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

sakisgeorgiadis.blogspot

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.