Συνελήφθησαν 2 άτομα για κλοπή από Ιερό Ναό

Συνελήφθησαν 2 άτομα για κλοπή από Ιερό Ναό σε περιοχή των Σερρών
Μετέφεραν τα κλοπιμαία με όχημα που είχαν τοποθετήσει κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας
Συνελήφθησαν χθες (11-9-2015) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 2 ημεδαποί ηλικίας 40 και 50 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα αφαίρεσαν από Ιερό Ναό της περιοχής 2 μπρούτζινα κηροπήγια Αγίας Τράπεζας, 1 μπρούτζινο δοχείο και 3 μικρές εικόνες, ενώ στη συνέχεια μαζί με τα κλοπιμαία επιβιβάστηκαν σε όχημα και διέφυγαν.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στο όχημα είχαν τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας, που είχαν κλαπεί το προηγούμενο διάστημα από όχημα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Τα κλοπιμαία και οι πινακίδες κυκλοφορίας κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στον νόμιμο κάτοχο τους.
Συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Αστυνομια

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.