Συνελήφθησαν 3 άτομα για παράνομη μεταφορά 13 αλλοδαπών

Συνελήφθησαν 3 άτομα για παράνομη μεταφορά 13 αλλοδαπών

 

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τρεις (3) αλλοδαπούς ηλικίας 51, 31 και 25 ετών, τα οποία ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

 

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (31-12-2018), στην Εγνατία Οδό (ύψος διοδίων Ανάληψης), έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό που οδηγούσε ο 51χρονος συλληφθείς, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του δεκατρείς (13) αλλοδαποί που στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

 

Επιπλέον, αστυνομικοί των παραπάνω Υπηρεσιών εντόπισαν αυτοκίνητο που λειτουργούσε ως προπομπός, ο οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα στάσης και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πλην όμως το όχημα ακινητοποιήθηκε στο ύψος Δερβενίου και συνελήφθησαν τόσο ο 31χρονος οδηγός όσο και ο 25χρονος συνοδηγός.

 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δεκατρείς (13) αλλοδαποί εισήλθαν από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καταβάλλοντας για την παράνομη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.