Συνελήφθησαν 5 άτομα στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά

Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών

Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή πλατείας Αγίου Γεωργίου και Α.Π.Θ. συνολικά 5 άτομα

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν σε περιοχές του κέντρου πόλης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου, Α.Π.Θ.) συνολικά πέντε (5) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, 28χρονου αλλοδαπού ο οποίος μαζί με συνεργό του, κατείχαν τσάντα με (2) μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (171,7) γραμμαρίων, που απέρριψαν στο έδαφος προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.