Συνελήφθησαν 7 άτομα εχθές στην Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εντός και πέριξ χώρων του Α.Π.Θ. και στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου-Ροτόντα

Συνελήφθησαν συνολικά (7) άτομα

 

Στοχευμένη επιχείρηση πραγματοποίησαν χθες (04-06-2019) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.

 

Η επιχειρησιακή δράση έλαβε χώρα εντός και πέριξ χώρων του Α.Π.Θ. και στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου-Ροτόντα, στο πλαίσιο της οποίας:

  • συνελήφθησαν συνολικά επτά (7) άτομα,
  • κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους (94,29) γραμμαρίων
  • κατασχέθηκε μαχαίρι.

 

Πρόκειται για τρείς ημεδαπούς, ηλικίας 49, 29 και 51 ετών και τέσσερις αλλοδαπούς 33, 32, 28 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για  παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και παράβαση του Νόμου περί όπλων, ενώ διαπιστώθηκε πως για έναν εξ’ αυτών εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για το αδίκημα της κλοπής.

 

Παρόμοιες δράσεις, για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.