Ακόμη καταθέτει ο δολοφόνος του Γραικού.Τι δηλώνουν η αδερφή του,ο δικηγόρος Κούγιας και ο ιατροδικαστής

Ακόμη καταθέτει ο δολοφόνος του Γραικού.Τι δηλώνουν η αδερφή του,ο δικηγόρος Κούγιας και ο ιατροδικαστής 

Απο τις 09:00 το πρωί σήμερα καταθέτει ο φερόμενος ως δολοφόνος του Δημήτρη Γραικού.

Ένταση δημιουργήθηκε όταν ενημερώθηκαν συγγενείς,φίλοι και συμπολίτες του Γραικού που βρίσκονται απο νωρίς το πρωί έξω απο το δικαστικό μέγαρο,ότι ο δράστης μπήκε στον ανακριτή απο την πίσω πόρτα και δεν είχαν την δυνατότητα να τον δουν και να τον αποδοκιμάσουν.

Η αδερφή του Γραικού,κ.Αθηνά μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και δήλωσε οτι αυτό το “κτήνος” έλεγε τα ψέματα οτι ο αδερφό της έφυγε στο εξωτερικό και ζούσε με άλλη οικογένεια. “πως κοιτούσε τα παιδιά του μετά απο αυτό το φρικτό έγκλημα θα ήθελα να ξέρω,δυόμιση χρόνια πως ζούσε” ήταν τα γεμάτα οργή και θλίψη ερωτήματά της.

Ο δικηγόρος της χήρας και των παιδιών του Γραικού,κ.Κούγιας δήλωσε οτι ο ρόλος του σε αυτήν την υπόθεση είναι διπλός. Απο την μια η παρουσία του ως πολιτική αγωγή και απο την άλλη να σταθεί ενάντια σε όσους “ούρλιαζαν” αυτά τα χρόνια οτι η χήρα ήταν εμπλεκόμενη με την εξαφάνιση του Γραικού.

Ο ιατροδικαστής τόνισε οτι η σορός του Γραικού υπέστη “σαπωνοποίηση” μια διαδικασία σήψης που επήλθε εξαιτίας της υγρασίας που ήταν θαμμένος ο Γραικός.   Δεν βρέθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,κάτι που καταργεί την πιθανότητα οτι ο Γραικός μάλωσε με τον δολοφόνο του,έπεσε και χτύπησε θανάσιμα. Φέρει σπασμένη μύτη και ζυγωματικά,ένδειξη πάλης. Ο Γραικός βρέθηκε με τα ρούχα που φορούσε και επάνω του υπήρχαν 110Ε

Η ολοκληρωμένη ιατροδικαστική απόφαση θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία, καθότι η υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.