Συνελήφθη έπειτα από αναζητήσεις 27χρονος που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με επιβατικό όχημα

Συνελήφθη έπειτα από αναζητήσεις 27χρονος που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με επιβατικό όχημα

 

Στη σύλληψη 27χρονου αλλοδαπού που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες χθες (27-05-2019), διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά πέντε (5) παράτυπων μεταναστών με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 33χρονος, τους οποίους αφού αποβίβασε σε σημείο της Εγνατίας Οδού, εγκατέλειψε και ο ίδιος το όχημα αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία.

Αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν επιστάμενες αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντόπισαν και συνέλαβαν την ίδια ημέρα στο κέντρο της πόλης τον 27χρονο οδηγό. Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την κατοχή του συλληφθέντα δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.