Συνελήφθη στο Δερβένι μετά απο καταδίωξη διακινητής αλλοδαπών

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη διακινητής αλλοδαπών.

Στη επ΄αυτοφώρω σύλληψη, ατόμου άνδρα που διακινούσε παράνομα αλλοδαπούς, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών σε συνδρομή με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα περί ώρα 01:20 στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με πινακίδες Μεγάλης Βρετανίας, ο οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά σταθμεύτηκε, ακινητοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην κατηφόρα του Δερβενίου στο ρεύμα πρός Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ύψος του Κόμβου Ορφανίδη. Κατά τον έλεγχο που έγινε στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν να μεταφέρονται πέντε αλλοδαποί οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Ο αλλοδαπός διακινητής που επέβαινε ως οδηγός στο όχημα συνελήφθη επίσης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι διακινούμενοι αλλοδαποί εισήλθαν τις προηγούμενες ημέρες στην Ελληνική επικράτεια από περιοχή του Έβρου.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας.

IMG-4c28cb1c6a4a9e792e1c1716511ed9ce-VIMG-fd9f614dd148efdafa810c5d5e9ceae2-V

IMG-8308ae1e165c2b012d8ee6dbe7bb9761-V

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.