Συνελήφθη 28χρονος διακινητής παράνομων μεταναστών έπειτα απο καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 28χρονος που ενέχεται σε παράνομη  μεταφορά 9 αλλοδαπών με επιβατικό όχημα

 Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησε στη σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά εννέα (9) αλλοδαπών.

Πρόκειται για 28χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό εκ κερδοσκοπίας πραττόμενη και από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής, απείθεια, αντίσταση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες χθες (07-08-2020), στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 28χρονο, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους ανέπτυξε ταχύτητα. Στην περιοχή του Καλοχωρίου ο 28χρονος ακινητοποίησε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως έπειτα από πεζή καταδίωξη που ακολούθησε, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν έξι (6) αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, οι τρεις (3) εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς μετέφερε παράνομα τρεις (3) ακόμη αλλοδαπούς.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.