“Συνεργασία Τώρα” : Εμμονή του δημάρχου και της παρέας του για τηλεδιασκέψεις – 18 σύμβουλοι ζητούν έκτακτο συμβούλιο δια ζώσης

18 από τους 33 δημοτικούς Συμβούλους με τις υπογραφές τους αιτούνται σύγκληση ΕΚΤΑΚΤΗΣ συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών, με εκπροσώπηση των εργαζομένων και με τήρηση όλων των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων που θέσπισε ο ΕΟΔΥ.       

Σύσσωμοι οι Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζητούν την άμεση ανάκληση της αιφνίδιας απόφασης της Διοίκησης του Δήμου και του Δ.Σ της ΔΗΚΕΩ για το κλείσιμο των τριών δομών ευθύνης της -παιδικοί σταθμοί Δρυμού, Μελισσοχωρίου και το ΚΔΑΠ Παλαιοκάστρου, δομές που για να ιδρυθούν και να λειτουργήσουν άλλοι πάλεψαν!
Πρόκειται για μια απόφαση η οποία απαξιώνει την κύρια αποστολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για προσφορά κοινωνικού έργου, οδηγεί στην ανεργία έντεκα εργαζόμενους και ευνοεί ευθέως την ιδιωτική πρωτοβουλία ( ίδρυση και λειτουργία νέων ομοειδών δομών από ιδιώτες)!
Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων οι οποίοι με την εργασία τους βοηθούν την ανάπτυξη της Τοπικής κοινωνίας.
Στηρίζουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία στην ίδρυση και λειτουργία ομοειδών δομών χωρίς
όμως να κλείνουν οι δομές του δήμου Ωραιοκάστρου.
Όσον αφορά την εμμονή του Δημάρχου και της παρέας του να καλεί δημοτικά συμβούλια με τηλεδιάσκεψη και τα επιχειρήματα τους περί προόδου, τους πληροφορούμε ότι η οποιαδήποτε χρήση της τεχνολογίας θα πρέπει να υπηρετεί αρχές και αξίες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και όχι παλαιοκομματικές πρακτικές που όλοι μας ξέρουμε που αποσκοπούν και που μόνο στην πρόοδο δεν μας οδηγούν!
Δημοτική Παράταξη ‘Συνεργασία Τώρα’
Α.Πολυχρονίδης, Γ.Παρισόπουλος, Ηρ.Τσακαλίδης, Ηλ.Λαζαρίδης, Βασ.Μαντά
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.