Συνεργός η κόρη του και μια νεαρή Ρωσίδα στην ομηρία του Ωραιοκάστρου

Ταλαίπωροι επέστρεψαν στο σπίτι τους έπειτα απο οχτώ μήνες οι δυο όμηροι που τους κρατούσε ο ξάδερφό τους στο σπίτι του στο Ωραιόκαστρο. “Είμαστε καλά,μαθεύτηκε κι όλας;” δήλωσε η η όμηρος στην κάμερα.
Τα δύο αδέλφια είχαν οικογένεια στις Σέρρες.Ο δράστης τα ανάγκαζε να επικοινωνούν με την τρίτη τους αδελφή κατά τη διάρκεια της οχτάμηνης απουσία τους να της λένε ψέμματα ότι όλα είναι καλά για να μην κινήσει υποψίες «Πότε της λέγαμε ότ είμαστε στην Αθήνα και πότε εκδρομή σε μοναστήρι» είπαν στις αρχές τα δύο αδέλφια.
Ο δράστης παραδέχθηκε οτι του κρατούσε ομήρους για να τους αποσπάσει χρήματα τα οποία χρειαζόταν για να σπουδάσει την κόρη του στο εξωτερικό. Οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν ότι τα χρήματα μεταφερόντουσαν στον λογαριασμό του δράστη αλλά και σε λογαριασμό της κόρης του. Εκτός απο τον δράστη και την κόρη του στην συμμορία συμμετείχε και νεαρή κοπέλα απο την Ρωσία η οποία,όπως αναφέρει ο δράστης στην κατάθεσή του,της έδωσε το μερίδιό της και επέστρεψε στην χώρα της.

Screenshot_2

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.