Συνεχίζει να απειλεί την υγεία των κατοίκων του Παλαιοκάστρου η υψηλή τάση

Σε σύσκεψη στη ΑΔΜΗΕ βρέθηκαν κι ενημερώθηκαν τα μέλη της πρωτοβουλίας για την απομάκρυνση των πυλώνων υψηλής τάσης στο Ωραιόκαστρο

 

“Μέλη της ομάδας Πρωτοβουλίας επισκεφθήκαμε σήμερα το πρωί τα γραφεία της ΑΔΜΗΕ, όπου παρευρεθήκαμε σε σύσκεψη υπό τον προϊστάμενο κ. Αναγνώστη Ταουκτσή, προκειμένου να ενημερωθούμε για την εξέλιξη της γραμμής υψηλής τάσης που περνάει μέσα από τις κατοικημένες περιοχές του Παλαιοκάστρου. Σύμφωνα με τον κ. Ταουκτσή η γραμμή δυστυχώς παραμένει ακόμη ενεργή. Ωστόσο, όπως ενημερωθήκαμε η μονάδα που θα αντικαταστήσει αυτή τη γραμμή στο ΚΥΤ Ασσήρου είναι έτοιμη και το πρόβλημα πλέον είναι στις γραφειοκρατικές δυσκολίες του ΥΠΕΚΑ.
   Εμείς σαν ομάδα θα σταθούμε στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με οποιοδήποτε τρόπο, μέχρι να δικαιωθούμε.
  Τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας κατοίκων Παλαιοκάστρου/Ωραιοκάστρου για την απομάκρυνση των πυλώνων από τις κατοικημένες περιοχές του Παλαιοκάστρου:
Αρβανιτίδου Αθηνά
Γεράκη Βικτωρία
Ζιακούλης Ηλίας
Ημιονίδου Δήμητρα
Θεοδοσόπουλος Θεοδόσης
Κελεσίδης Στάθης
Κόκκινου Ήβη
Λιαπόπουλος Σταύρος
Πασσαλής Γιάννης
Σεκέρκας Παναγιώτης
Σιώσιος Στέλιος”
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.