Συνθήκες πολέμου για τους ρεπόρτερ του oraiokastro24.gr

Σύγχυση επικράτησε σε μερικούς αναγνώστες του oraiokastro24.gr διοτι δεν συσχέτισαν τους χρόνους που δημοσιεύονταν τα ρεπορτάζ καθόλη την διάρκεια του μοιραίου σκηνικού που έγινε την Κυριακή 16/10/16.
Για τον λόγο αυτόν ζητούμε συγνώμη που οι επικίνδυνες και πρωτόγνωρες συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να συλλέξουμε όλα τα στοιχεία του ρεπορτάζ. Οι συνθήκες ήταν συνθήκες πραγματικού πολέμου.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.
Περιπου στις εννέα παρά βράδυ ενημερωθήκαμε οτι ημεδαπός βρίσκεται εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο του και του επιτίθονταν μετανάστες σε hot spot της Συμμαχικής Οδού. Ξεκινώντας οι ρεπόρτερ μας για να δουν σε πιο απο τα δυο hot spot λαμβάνει χώρα το περιστατικό κατευθύνθηκαν πρώτα στου ΦΕΣΣΑ. Στο σημείο,λίγο πριν το hot spot,βρισκόταν μια μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά η κυκλοφορία δεν ειχε διακοπεί.
Οι ρεπόρτερ μας κινήθηκαν προς στο hot spot και εκει δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και ξύλα απο τους μετανάστες.
“GO GO NO GO NO”
φωνάζανε και χτυπούσαν το όχημα. Απομακρύνθηκαν με μεγάλο κίνδυνο και κατευθύνθηκαν προς το περιπολικό που ήταν μπροστά τους.
Οι ρεπόρτερ μας κατέβηκαν να ρωτήσουν τι συμβαίνει και τότε δεκάδες μετανάστες με ξύλα και σίδερα τρέχανε κατα πάνω τους. Ο ένας ρεπόρτερ μας μπήκε στο όχημα στην θέση του οδηγού και το δεύτερο άτομο το προφύλαξε ο αστυνομικός βάζοντας το άμεσα στο περιπολικό και απομακρύνθηκαν απο το σημείο,περιπολικό και όχημα κατευθύνθηκαν σε διαφορετικές πορείες.
Εκείνη τη στιγμή περικυκλώθηκε η περιοχή γύρω απο το hot spot απο αστυνομικές δυνάμεις που μόλις κατέφθασαν στο σημείο και αποκλείστηκε η περιοχή.
Το όχημα των ρεπόρτερ μας μαζί με τον έναν ρεπόρτερ μας βρισκόταν εκτος του κλοιού.
Το δεύτερο άτομο του oraiokastro24.gr εγκλωβίστηκε ανάμεσα στην αστυνομική επιχείρηση.
Όλο το ρεπορτάζ έβγαινε απο την εγκλωβισμένη ρεπόρτερ μας με τις πληροφορίες που άκουγε απο τους αστυνομικούς και τα βίντεο που τραβούσε εκείνη την στιγμή,αυτά και τίποτα παραπάνω.
Δεν υπήρχε ενημέρωση και επικοινωνία μεταξύ των ρεπόρτερ μας καθότι κινδύνευε σοβαρά η ζωή της μιας ρεπόρτερ που ήταν εγκλωβισμένη μέσα στην αστυνομική επιχείρηση,μια και η χρήση του κινητού τηλεφώνου της ειχε την λειτουργία καθαρά βιντεοκάμερας.
Έπειτα άκουσε για τροχαίο και πιθανόν δυο νεκρούς. Καμία σύνδεση του τροχαίου με την επίθεση του ημεδαπού. Η επιχείρηση ήταν στημένη καθαρά για την διάσωση των αστυνομικών και των τραυματιοφορέων που δεχόντουσαν επίθεση και τον περιορισμό των επεισοδίων στο συγκεκριμένο σημείο. Να μην επεκταθούν οι μετανάστες σε μεγαλύτερη ακτίνα,προς τα πλησιέστερα σπίτια.
Καταφέρνοντας να απεγκλωβιστεί η ρεπόρτερ μας συνάντησε τον άλλον ρεπόρτερ και πήγανε στο νοσοκομείο οπου μεταφέρθηκε ο ημεδαπός και το τραυματισμένο κοριτσάκι,παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη της υγείας τους.
Έπειτα βγήκε η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το δυστύχημα.
Σήμερα,18/10/16,οι γιατροί του κόσμου ανακοινώνουν οτι το κοριτσάκι είναι καλά και πήρε εξιτήριο,ενω ο 76 χρονος οδηγός νοσηλεύεται ακόμη σε κατάσταση σοκ,μια κατάσταση στην οποία βρίσκεται όλο το συγγενικό περιβάλλον του.
Αναμένεται να αποκατασταθεί η υγεία του,ψυχική και σωματική για να μπορέσει να καταθέσει.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.