Συντήρηση σχολικών μονάδων στο Ωραιόκαστρο

Δελτίο Τύπου

«Αέρας ανανέωσης» με παρεμβάσεις σε σχολεία του Δήμου Ωραιοκάστρου

 

Ο δήμος Ωραιοκάστρου και η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο συντήρησης και κατασκευής αύλειων χώρων σχολικών συγκροτημάτων, προχώρησαν σε δράσεις, με στόχο τη βελτίωση του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος.

Στη δημοτική Κοινότητα Δρυμού, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου, κατασκευάστηκε δάπεδο μπάσκετ – βόλεϊ, ενώ βάφτηκε και η εξωτερική όψη των δύο κτιρίων του Νηπιαγωγείου Δρυμού.

Επίσης η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου προχώρησαν στη διαμόρφωση του αύλειου χώρου του Νηπιαγωγείου της περιοχής, με τη δημιουργία παιδικής χαράς.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, αναφερόμενος στις δράσεις τόνισε ότι « είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να βλέπουμε τους χώρους των σχολείων να βελτιώνονται μέρα με τη μέρα. Στόχος μας είναι να γίνουν ανάλογες παρεμβάσεις σε όλα σχολεία του δήμου μας. Αυτό που επιδιώκουμε είναι ένα σχολικό περιβάλλον, όσο το δυνατόν καλύτερο, γιατί οι μαθητές το αξίζουν. Και εμείς είμαστε εδώ, όλοι μαζί, και θα κάνουμε τα πάντα για να το διασφαλίσουμε»

Ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου, Βαγγέλης Χατζηαντωνίου επεσήμανε ότι «στόχος μας είναι ανάλογες δράσεις να γίνουν σε όλα τα σχολεία του Δήμου Ωραιοκάστρου. Προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε ο,τι καλύτερο για τους μαθητές μας γιατί το θεωρούμε καθήκον, υποχρέωση και προτεραιότητα μας»

ΦΩΤΟ 1 ΦΩΤΟ 2 ΦΩΤΟ 3

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.