Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψε ο Δήμος Ωραιοκάστρου

Δελτίο τύπου
Σύμφωνο συνεργασίας με την Πανελλήνια Αναπτυξιακή Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία των Ο.Ε.Ε.Θ. – Σ.Ε.Ε. υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα ο δήμος Ωραιοκάστρου. Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας των Ο.Ε.Ε.Θ. – Σ.Ε.Ε., Ιωάννης Μανδρίνος συνομολόγησαν και συναποδέχθηκαν την από κοινού πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση, ενημέρωση και υποβοήθηση της τοπικής κοινωνίας και επιχειρηματικότητας με σκοπό την ενίσχυση συνολικά της οικονομίας του δήμου.
Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, τα συνεργαζόμενα μέρη συμφώνησαν τους όρους της συνεργασίας που αναλυτικά περιλαμβάνονται στο σχετικό σύμφωνο. Η πρωτοβουλία της ενέργειας αυτής ανήκει στον κ. Μανδρίνο, ο οποίος τόνισε ότι η Αναπτυξιακή Εταιρεία θα συνεχίσει τις προσπάθειες συνεργασίας και με άλλους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκειμένου να συμβάλλει θετικά στο ενδιαφέρον των τοπικών κοινωνιών για την βελτίωση τόσο του επιχειρηματικού κλίματος, όσο και για την ανάπτυξη γενικότερα του τόπου.
image
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.