Σ. Αναστασιάδης : Κατανοούμε τις αγωνίες  κάθε νοικοκυριού, κάθε αγρότη, κάθε επιχειρηματία, κάθε πολίτη

Σ. Αναστασιάδης : Κατανοούμε τις αγωνίες  κάθε νοικοκυριού, κάθε αγρότη, κάθε επιχειρηματία, κάθε πολίτη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  εκδήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης, προέδρου της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς Σάββα Αναστασιάδη σε κατάμεστη αίθουσα στον Σοχό. Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση   στο κάλεσμα του βουλευτή από εκπροσώπους της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, του επιστημονικού κόσμου και πολίτες.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στο έργο και τις πολιτικές που εφάρμοσε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από το 2019.  «Είναι γνωστό ότι διαχειριστήκαμε με επιτυχία τις προκλήσεις που δεχτήκαμε τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια.  Κρατήσαμε την κοινωνία όρθια και αναβαθμίσαμε τη θέση της πατρίδας μας στη διεθνή σκηνή», τόνισε. 

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη μεγάλη σειρά των μέτρων στήριξης των πολιτών που έλαβε η κυβέρνηση και επισήμανε: «Κατανοούμε τις αγωνίες  κάθε νοικοκυριού, κάθε αγρότη, κάθε επιχειρηματία, κάθε πολίτη να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε σε συστηματικά μέτρα ανακούφισης της κοινωνίας: φοροελαφρύνσεις, επιδοτήσεις λογαριασμών ρεύματος, πετρελαίου θέρμανσης, αγροτικού πετρελαίου, λιπασμάτων και ζωοτροφών.  Καταλαβαίνουμε ότι χρειάζονται περισσότερα. Για αυτό παρεμβαίνουμε και στηρίζουμε όταν χρειάζεται και όταν τα δημοσιονομικά το επιτρέπουν. Στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κοινωνία».

Όσο για τις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε: «Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον λαϊκισμό και τα αποτελέσματά του,  την καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.  Πρέπει να φροντίσουμε να μην πάει η χώρα πίσω. Να συστρατευτούμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.