Τένις:Άθλος Τσιτσιπά, νίκησε και τον Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τρελαίνει κόσμο αφού επιβλήθηκε με 6-3, 6-7, 6-3 επί του σπουδαίου Νόβακ Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Rogers Cup.

Το έκανε και αυτό ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας παίζοντας ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια επιβλήθηκε με 6-3, 6-7, 6-3 επί του σπουδαίου Νόβακ Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Rogers Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε ίσως τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του απέναντι στον Σέρβο.

Ο Έλληνας τενίστας από την αρχή του αγώνα δεν φοβήθηκε το μεγάλο αντίπαλο του, πίεσε όσο περισσότερο μπορούσε και δικαιώθηκε. Με μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι του ο Τσιτσιπάς έβαλε από την αρχή δύσκολα στον τεράστιο αντίπαλο του.

Αρχικά, ο “Στεφ” κράτησε το σερβίς του και θα μπορούσε μάλιστα να έχει επιβληθεί με 2-0, αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός σε κάποια κρίσιμα σημεία του τρίτου σετ που του παρουσιάστηκε ευκαιρία για να κάνει το break. Τελικά, με ένα αψεγάδιαστο σετ κατάφερε να φτάσει στη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του παίρνοντας παράλληλα και την πρόκριση για πρώτη φορά για τα προημιτελικά του Rogers Cup.

τσιτσιπα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sport24.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.