Τα άσχημα του πανέμορφου αγώνα βουνού της ΕΛΠΙΔΑΣ

Τα άσχημα του πανέμορφου αγώνα βουνού της ΕΛΠΙΔΑΣ

Δυστυχώς η απερισκεψία και η ημιτελής δουλειά ενός άφησαν άσχημες εικόνες στον πανέμορφο 9ο αγώνα βουνού που τόσος κόσμος λαχταρούσε να συμμετέχει και να ενισχύσει την  Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΙΔΑ” (Monada Autistikou Atomou “ELPIDA”) 

Χόρτα κομμένα στην θεωρεία “όσα βλέπει η πεθερά” και πλημμυρισμένα μικρά καδάκια ήταν οι άσχημες εικόνες που αποτύπωσε ο φακός και σχολιάστηκαν έντονα και αρνητικά απο τον κόσμο.

Στην αναμονή του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος του Ωραιοκάστρου με συνδιοργανωτή τον δήμο Ωραιοκάστρου το μόνο που δεν περίμενε ο κόσμος να δει είναι τα χόρτα κομμένα μόνο μπροστά στο πάρκο της εισόδου της μονάδας και τριγύρω να ξεπερνούν το ένα μέτρο…

Δεν νοείται με την προσμονή τόσων χιλιάδων κόσμου  να μην υπήρχαν έξτρα κάδοι σκουπιδιών πιστεύοντας οτι τα ελάχιστα μικρά καδάκια και κάποιες σακούλες θα επαρκούσαν ούτως ώστε η περιοχή να μείνει καθαρή.

Φυσικά και με την απερισκεψία και την ημιτελή δουλειά του τμήματος καθημερινότητας του δήμου Ωραιοκάστρου δεν αμαυρώθηκε ο κόπος τόσων ανθρώπων για την μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της προσφοράς που λαμβάνει χώρα στο Ωραιόκαστρο απο το 2013 και κάποιοι άνθρωποι δεν κοιμούνται και τρέχουν μερόνυχτα για να απολαύσει ο κόσμος το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά δεν παύει είναι ένα μελανό σημείο που θα πρέπει να επισημανθεί και να διορθωθεί.

Κρατάμε όμως και θυμόμαστε πάντα ότι η ΕΛΠΙΔΑ ΚΈΡΔΙΣΕ!!!!

Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ !!! 9ος αγώνας βουνού ΕΛΠΙΔΑ-φωτορεπορτάζ-βίντεο-δηλώσεις

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.