Τα αδέσποτα βρήκαν τον “άνθρωπό τους” στο Ωραιόκαστρο

Το Ωραιόκαστρο για κάποιους είναι το κατάλληλο σημείο για να έρθουν και να αφήσουν τα αδέσποτα από τις περιοχές τους,όλο αυτό φέρει ως αποτέλεσμα πληθώρα αδέσποτων σκύλων ταλαιπωρημένων-φοβισμένων-κακό μεταχειρισμένων,στους δρόμους του Ωραιοκάστρου.
Αρκετοί κάτοικοι της περιοχής τα φροντίζουν δίνοντάς τους λίγο φαγητό και νερό.
Στο κατάστημα ΧΑΡΤΟΜΑΝΙ όμως βρήκαν τον “άνθρωπο τους”! Εκεί ιδιοκτήτρια του καταστήματος πέραν του φαγητού και του νερού τα παρέχει πλήρη εμβολιασμό,τσιπάκι,στείρωση,ένα ζεστό χώρο για ύπνο και πάνω απ’ όλα αγάπη,πολλή αγάπη!
12366400_886526354757400_5875639269214154588_nΜε αυτές τις κινήσεις καρδιάς η κ.Ευαγγελία, άθελά της ενδεχομένως,περνάει ένα μεγάλο κοινωνικό μήνυμα,περνάει στο πελατολόγιο της και στον κόσμο του Ωραιοκάστρου,την απλότητα και τη χαρά που δίνει η φιλοσοφία της φιλοζωίας.
Αν ο καθένας μας στειρώσει και φροντίσει ένα αδέσποτο, μέσα σε λίγα χρόνια θα μειωθεί αισθητά ο αριθμός αυτών.
Στην δημοσιότητα ήρθε η δράση αυτή,φυσικά όχι απο την ίδια,αλλά από μια πελάτισσά της που με πολύ θαυμασμό ήθελε να γνωστοποιήσει αυτή την καλοσυνάτη δράση προς όλο τον κόσμος και να γίνει παράδειγμα προ μίμηση!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.