Τα αδέσποτα στο Ωραιόκαστρο “δημιουργούν” προβλήματα μεταξύ υπ.δημάρχων

Τα αδέσποτα στο Ωραιόκαστρο “δημιουργούν” προβλήματα μεταξύ υπ.δημάρχων,με αφορμή την μη χρηματοδότηση του δήμου Ωραιοκάστρου,δείτε σχετικά εδώ.

Πρώτα ο υπ.δήμαρχος Παντελής Τσακίρης κατηγόρησε την σημερινή διοίκηση για απραξία σε φλέγον θέμα που αφορά τα αδέσποτα στον δήμο Ωραιοκάστρου,δείτε σχετικά εδώ.

Τώρα νέο δελτίο τύπου απο τον υπ.δήμαρχο Παντελή Σκαρλάτο που οι βολές του έχουν στόχο και την σημερινή διοίκηση για την οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι έχει εθιστεί στο να χάνει ευκαιρίες…αλλά και ως προς τον υπ.δήμαρχο Παντελή Τσακίρη ότι δανείστηκε την “ΑΝ.Α.Σ.Α” και αφυπνίστηκε και αυτός στο να ασκήσει κριτική..

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου :

 

Τρέχουν πίσω από τα γεγονότα… με δανεική ανάσα!

Το σημαντικό ζήτημα των αδέσποτων ζώων ανέδειξε πρόσφατα στις 27/12/2018 (και μόνη) η δημοτική κίνηση «ΑΝ.Α.Σ.Α. για το Ωραιόκαστρο»  του υποψηφίου Δημάρχου Παντελή Σκαρλάτου. Επεσήμανε μάλιστα με έντονο τρόπο την απουσία του Δήμου Ωραιοκάστρου από τις χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση του προβλήματος ενώ ήδη επτά Δήμοι της Θεσσαλονίκης έχουν καταφέρει να ενταχθούν  σε αυτές.

Η χρόνια ολιγωρία και αδράνεια της δημοτικής αρχής, σήμα κατατεθέν της σε όλη τη διάρκεια της θητείας της, είχε τις αναμενόμενες αρνητικές επιπτώσεις (για την ασφάλεια των πολιτών και τη γενικότερη εικόνα του Δήμου αλλά και για την αξιοπρεπή διαβίωση των ίδιων των ζώων) και σε αυτό το θέμα. Επιβεβαιώθηκε με τον τρόπο αυτό πως είναι μια αναποτελεσματική δημοτική αρχή που έχει εθιστεί στο να χάνει ευκαιρίες.

Όμως, ως εκ θαύματος, μετά την ανάδειξη του θέματος από την «ΑΝ.Α.Σ.Α.» και τον Παντελή Σκαρλάτο  η διοίκηση αφυπνίστηκε. Ξαφνικά, ασχολήθηκε με το θέμα και διαβεβαίωσε πως θα είναι στην επόμενη χρηματοδότηση χωρίς να διευκρινίζεται πότε θα είναι αυτή και κυρίως γιατί άργησε τόσο πολύ να  κάνει αυτά που έπρεπε για ένα θέμα που απασχολεί καθημερινά τους συμπολίτες μας. Μια διοίκηση που τρέχει πίσω από τα γεγονότα  έχει ημερομηνία λήξης και μάλιστα σύντομα – τον ερχόμενο Μάιο…

Δεύτερος σε αυτή την κούρσα πίσω από τις εξελίξεις, έρχεται ο , κατά τα άλλα «πρωταγωνιστής», συνδυασμός του κ. Τσακίρη. Αντιγράφοντας την «ΑΝ.Α.Σ.Α» και αφυπνιζόμενος  δεύτερος μετά  το ξαφνικό ξύπνημα της διοίκησης του Δήμου, αποφάσισε να ασκήσει κριτική. Πολύ λίγο, πολύ αργά. Κανείς δεν πάει μακριά με δανεική ανάσα…

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Αλλά πρέπει να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους για να τις αξιοποιήσει. Ο Παντελής Σκαρλάτος και η «ΑΝ.Α.Σ.Α για το Ωραιόκαστρο» έχουν το σχέδιο, τη δύναμη και την ικανότητα για να το καταφέρουν.

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.