Τα εξώδικα ακόμη απασχολούν τον δήμο Ωραιοκάστρου,βίντεο

Τα εξώδικα ακόμη απασχολούν τον δήμο Ωραιοκάστρου,βίντεο

10 μέρες μετά το εξώδικο που έστειλε ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ.Χαράλαμπος Καζαντζίδης προς blog του Ωραιοκάστρου, (διαβάστε αναλυτικά εδώ) το θέμα ξαναζωντανεύει στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης  την Δευτέρα 25 Μαΐου 2020.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Συνεργασία Τώρα” κ.Ανέστης Πολυχρονίδης με συμβουλευτική διάθεση απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο εξηγεί στο σώμα τους λόγους που δεν πρέπει να φιμώνεται η ενημέρωση και η κριτική από όπου κι αν προέρχεται.
Σαν παράδειγμα φέρνει ότι ο Καίσαρας δεν αρκεί να είναι τίμιος αλλά πρέπει και να φαίνεται.

Ο κ. Καζαντζίδης στην τοποθέτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι και ο ίδιος είναι αντίθετος στα εξώδικα αλλά δεν είχε άλλη επιλογή να κινηθεί. Έκανε εκτενέστερη αναφορά για την στάση των υπολοίπων παρατάξεων, ότι κανείς δεν τον ρώτησε τι πραγματικά είχε συμβεί, αλλά δεν έδωσε καμία απάντηση ως προς τα ερωτήματα που του τέθηκαν απο το blog και τον οδήγησαν στο να στείλει το εξώδικο.

Δείτε το διάλογο μεταξύ του κ. Πολυχρονίδη του και κ.Καζαντζίδη, την παρέμβαση του δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη και την υποστήριξη του αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Καρασαββίδης Δημήτρης προς το πρόσωπο του κ.Καζαντζίδη

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.