Τα ζωηρά παιδιά “διώχνονται” απο τις δραστηριότητες του δήμου.

Καταγγελία γονέα δέχθηκε το oraiokastro24 για υπάλληλο του δήμου Ωραιοκάστρου που με την συμπεριφορά της έδιωξε το 8χρονο παιδί της απο τις δραστηριότητες που διοργάνωσε ο δήμος για τους καλοκαιρινούς μήνες.
καταγγελία δήμος

Ας τα πάρουμε ομως απο την αρχή.
Η μητέρα πήγε να γράψει το παιδί της, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,στην απασχόληση που πραγματοποιεί ο δήμος τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η υπάλληλος,γνωρίζοντας απο πέρσι το παιδί,επικαλέστηκε πληρότητα των θέσεων. Η μητέρα ζήτησε την πιστοποίηση των λεγόμενων αυτών και επειδή δεν υπήρχε κάτι τέτοιο το παιδί έγινε δεκτό και άρχισε να παρακολουθεί τα μαθήματα.
Μετά το πέρας των μαθημάτων το παιδί δεν γυρνούσε ευχαριστημένο στο σπίτι του.Σε συζήτηση μεταξύ μητέρας παιδιού το παιδί της εκμυστηρεύτηκε οτι κάθε φορά η κυρία της την μάλωνε με ουρλιαχτά και έτοιμη να την χτυπήσει.
Οταν η μητέρα πήγε στην υπάλληλο για να μάθει τι γίνεται οι απαντήσεις που έλαβε ήταν οι εξής: τα ζωηρά παιδια δεν τα θελουμε εδώ,δεν ειμαι παιδαγωγός για να ανέχομαι το παιδί σου,καλα έκανα στην αρχη δεν ηθελα την έγγραφη της κόρης σου και σου έλεγα οτι δεν εχω θέση για να την παρω,είμαι πολυ κουρασμένη για να συζητήσω περαιτέρω μαζι μου.

Η μητέρα που μας έκανε την καταγγελία την έκανε και επίσημα σε ολους τους αρμόδιους.
Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της μητέρας που μας είπε οτι “Ειναι ανεπίτρεπτο απο τον καθένα να κρίνει εναν γονέα για την ανατροφή που εχει δώσει στο παιδί του και το χειρότερο να ασκείται ψυχολογική βία σε αυτό”.

vendo

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ίσως πριν απο κάθε κοινοποίηση της οποίας καταγγελίας θα έπρεπε να γνωρίζεται ορθά τα γεγονότα!!! Το 8χρονο παιδί πριν απο την επίπληξη της υπαλλήλου, είχε δεχθεί παράπονα απο άλλο παιδί οτι το 8χρονο εκανε επίθεση με μπετονια στο λαιμό του παιδιού κ ευτυχώς που το είδαν και πρόλαβαν την κατάσταση!! Οπως επίσης θα έπρεπε να γνωρίζει ο κάθε γονέας οτι εκεί δεν γινοντε εκδηλώσεις αλλα κάποιες συγκεκριμένες δράσεις στις οποίες τα παιδιά ακόλουθουν κ δεν κανουν την αίθουσα παιδοτοπο η καλύτερα κρανίο τοπο!!! Οι υπάλληλοι κ οι εθελοντές ειναι εκεί για να δείχνουν κάποια πράγματα στα ενδιαφερόμενα παιδιά κ όχι ψυχολόγοι!!!

  2. Η πιστοποίηση της καταγγελίας με την αλήθεια έχει μεγάλη διάφορα!! Το να καταγγέλει ο κάθε ένας αναληθή καταστάσεις σε ελεύθερη χώρα ζούμε κ γίνεται… Το να βγαίνει σε άρθρα χωρίς πρώτα να γίνει η απαραίτητη έρευνα…. Δεν ειναι!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.