Τα νέα iPhone 7 και 7 Plus διαθέσιμα στις 23 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ

[ad_1]

H COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με το μεγαλύτερο εμπορικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα, θα διαθέσουν στις 23 Σεπτεμβρίου τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τα καλύτερα, πιο εξελιγμένα iPhone που παρουσιάστηκαν ποτέ, με νέα αναβαθμισμένη κάμερα με εντυπωσιακές δυνατότητες, μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας από οποιοδήποτε iPhone μέχρι σήμερα και ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη, προσφέροντας προστιθέμενη αξία στους πελάτες iPhone. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ναπροπαραγγείλουν τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο www.cosmote.gr ή στο www.germanos.gr.

iphone-7plus-jetblk

Τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus με οθόνες Retina HD 4,7″ και 5,5″ αντίστοιχα, εντυπωσιάζουν με τις καινοτόμες λειτουργίες τους και θα  είναι διαθέσιμα σε πέντε χρώματα: χρυσό, μαύρο, ασημί, ροζ χρυσό και το νέο απόλυτο μαύρο με κατασκευή από γυαλί.

 Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus υποστηρίζουν ταχύτητες LTE Cat.9, γεγονός που επιτρέπει μόνο στους κατόχους τους που είναι συνδρομητές COSMOTE να απολαμβάνουν ταχύτητες έως και 375Mbps για πρόσβαση στο internet, ταχύτητες που προσφέρει αποκλειστικά στην Ελλάδα το δίκτυο κινητής COSMOTE. Έτσι, με τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus οι πελάτες κινητής COSMOTE μπορούν να σερφάρουν στο Internet με απίστευτες ταχύτητες, να στείλουν και να λάβουν μεγάλα αρχεία χωρίς καμία διακοπή, αλλά και να χρησιμοποιήσουν ακόμα καλύτερα, προηγμένες multimedia εφαρμογές. Ενδεικτικά, με τις ταχύτητες αυτές μία ταινία Ultra HD/4K των 5Gb κατεβαίνει σε λιγότερο από 2 λεπτά, ενώ περισσότερα από 150 τραγούδια των 8MB μπορούν να κατέβουν σε λιγότερο από 25 δευτερόλεπτα.

Τα δίκτυα κινητής COSMOTE, με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα που ξεπερνά το 85% για 4G και το 64% για 4G+, απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των συνδρομητών. Η υπεροχή της COSMOTE σε ό,τι αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών φωνής και mobile internet επιβεβαιώθηκε πρόσφατα και από τις ανεξάρτητες συγκριτικές μετρήσεις που πραγματοποίησε η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications, η οποία απένειμε για μια ακόμη χρονιά στο δίκτυο κινητής πιστοποίηση «Best in Test».

Τα νέα iPhone θα προστεθούν στη μεγαλύτερη 4G και 4G+ γκάμα συσκευών που διαθέτει η COSMOTE στην ελληνική αγορά, ενώ αναμένεται να ενδυναμώσουν τη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των Smartphones στην Ελλάδα. Το 1ο εξάμηνο του2016 πάνω από το 65% των συσκευών που διέθεσε η COSMOTE ήταν Smartphones.

Tο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις της Apple να αποκτήσουν φθηνότερα τα νέα iPhone στα προγράμματα κινητής COSMOTE, συνδυάζοντάς τα με μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, για να επιλέξουν αυτό που επιθυμούν.

The post Τα νέα iPhone 7 και 7 Plus διαθέσιμα στις 23 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.