Τα προβλήματα στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ και γύρω απο αυτό

Έπειτα απο επίσκεψη μελών της επιτροπής αγώνα στο στρατόπεδο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 1090,η καταμέτρηση των προβλημάτων αποκαθιστά την κατάσταση γεμάτη προβλήματα. Δείτε την καταμέτρηση:

1. Δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός στον δρόμο μπροστά από το Στρατόπεδο , γενικά στην συμμαχική και καμία σήμανση. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τραυματιστούν μικρά παιδιά καθώς μόλις σταματήσει κάποιο αυτοκίνητο πετάγονται από τις τρύπες και ζητούν πράγματα.

2. Πολλά κουνούπια . Για να διώχνουν τα κουνούπια ανάβουν φωτιές , καίνε από ξύλα , πλαστικά , ρούχα κτλ . Δημιουργείται μια απίστευτη βρώμα και τεράστια σύννεφα από μαύρους καπνούς.
Τα ξύλα τα βρίσκουν γύρω από το Στρατόπεδο – κλέβουν από τις γύρω αποθήκες.

3. Υπάρχουν πάρα πολλές μεγάλες τρύπες από τις πλάγιες και πίσω πλευρές του
Στρατοπέδου από όπου μπαίνουν όποτε θέλουν. Δεν μπορεί να γίνει κανένας έλεγχος. ( παράπονα των Αστυνομικών ). Υπάρχει κίνδυνος απαγωγής παιδιών -διακίνησης ναρκωτικών από όλους αυτούς που μπαίνουν και βγαίνουν ανεξέλεγκτα.

4. Τα ακάθαρτα νερά από το πλύσιμο τους γενικά διατρέχουν σε εμφανή διαδρομή κατά μήκος των εσωτερικών δρόμων και χύνονται στα χωράφια .Μέσα σε αυτά τα κανάλια υπάρχουν πολλές βρωμιές από χαρτιά , νάιλον , μπουκάλια , σερβιέτες ρούχα και αποφάγια . Σε πολλά σημεία υπάρχουν λιμνάζοντα νερά .

5. Διαμαρτύρονται οι γείτονες από τα σπίτια και από τις επιχειρήσεις.

6. Μετά τις 18:00 δεν υπάρχει διερμηνέας και είναι ένα ζήτημα.

7. Χωροταξικά είναι μπερδεμένοι – Αφγανοί – Ιρακινοί – Σύριοι

8. Στο ιατρείο και στο γραφείο των Αστυνόμων δεν υπάρχει κλιματισμός – αερισμός. Ειδικά στο Ιατρείο υπάρχει μεγάλη ανάγκη κλιματισμού και αερισμού .

9. Το βράδυ μετά τις 22:00 δεν υπάρχει ο Στρατός η δε Αστυνομική Δύναμη είναι μόλις 5 άτομα απέναντι σε 2.650 μετανάστες ( 950 παιδιά ) -επίσημα καταγεγραμμένοι .

10. Δεν υπάρχουν καθόλου αδέσποτα. Τα δε σκυλιά από τις γύρω αποθήκες τα πετροβολούν προκαλώντας αγανάκτηση των επιχειρηματιών .

11. Η καθαριότητα είναι άγνωστη λέξη . Είναι μηδαμινή έως ανύπαρκτη. ( μας το τόνισε και μία γιατρός εθελόντρια )

Υπάρχουν πολλές ελλείψεις από φάρμακα όπως

1. Επιδεσμικό υλικό
2. Παιδικές αντιβιώσεις και εμβόλια
3. Χρόνια Φάρμακα / Καρδιολογικά / Αντισυλληπτικά / διαβητολογικά
4. Αλοιφές δερματολογικές
5. Ζαχαρόμετρα

Αυτά τα προβλήματα είναι προς το παρόν…
Προσφυγες

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.