Τα προσφυγόπουλα πάνε σχολείο και φέρνουν 800 προσλήψεις αναπληρωτών

«Κομμάτι του συνολικού σχεδιασμού μας είναι η παιδεία», είπε ο πρωθυπουργός και ανακοίνωσε ότι μετά από 8 χρόνια, ιδρύονται νέα Ειδικά Σχολεία και νέα Τμήματα Ένταξης, ώστε να παρέχεται η δυνατότητα φοίτησης και ένταξης των μαθητών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στο κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον, σε όλες τις περιοχές της χώρας.
σχολείο
Τη χρονιά που πέρασε προσλήφθηκαν για την Ειδική Αγωγή πιο πολλοί αναπληρωτές από κάθε άλλη χρονιά. Επίσης διευρύνεται το πλαίσιο εκπαιδευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των μαθητών των σχολείων γενικής εκπαίδευσης και ενισχύονται οι υπάρχουσες δομές με Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (Ψυχολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί). Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι τον Σεπτέμβριο ξεκινάει η ένταξη όλων των προσφυγόπουλων στο δημόσιο σχολικό σύστημα. Για τη κάλυψη των παραπάνω αναγκών, θα προσληφθούν εντός του καλοκαιριού περίπου 800 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί.

πηγή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.