Στους ρυθμούς του καρναβαλιού του Ωραιοκάστρου ολόκληρη η Θεσσαλονίκη (φωτό)

Επιτυχία επιτυχία επιτυχία !!!!!
Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει τη φετινή καρναβαλική παρέλαση Ωραιοκάστρου.
Πάνω από 6.000 άτομα απόλαυσαν την εκδήλωση αυτή!!!
Οι καρναβαλιστές της Ξάνθης έφεραν την καρναβαλική τους τρέλα!
Η κατασκήνωση ΣΚΟΥΡΑΣ έφερε το καλοκαίρι!
Το φυσικοθεραπευτήριο Γκελσης μας απέδειξε την ομορφιά των ατόμων με ιδιαίτερες ικανότητες οι οποίοι παρέλασαν και έκλεψαν την παράσταση!!
Όλα τα σχολεία και οι πολιτιστικοί σύλλογοι Ωραιοκάστρου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απέδειξαν τι θα πει ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ!!!!
Απέδειξαν ότι το Ωραιόκαστρο μπορεί και θέλει να έχει την δική του καρναβαλική φιέστα!
Και πρέπει να την έχει αν αναλογιστούμε ότι σε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει τίποτα αντίστοιχο!
Με την πολύτιμη βοήθεια της ΟΜΑΚ δεν υπήρξε κανένα παρατράγουδο και η εκδήλωση κύλισε με ασφάλεια.
Ο Δήμος και ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου,ως διοργανωτές, κέρδισαν το στοίχημα που είχαν βάλει με τον εαυτό τους για το καλύτερο αποτέλεσμα και απάντησαν μέσα από την επιτυχία της εκδήλωσης σε μερικά κακόβουλα σχόλια…
Η καρναβαλική παρέλαση Ωραιοκάστρου έχει γίνει πλέον θεσμό από μια ιδέα που είχε το 2012 ο τότε Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου.
ΜΠΡΑΒΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΟ!!!!
Οι θεματικές ομάδες που επιλέχθηκαν από την επιτροπή της Ξάνθης για να συμμετέχουν και να με μεταφερθούν δωρεάν την επόμενη Κυριακή 22/2/15 στο καρναβάλι της Ξάνθης είναι η σχολή χορού ΘΕΣΣΑΛΣΟΝΙΚΗ και η ΕΠΩΦ !!!!!
Τα κριτήρια της επιτροπής της Ξάνθης,που επέλεξαν αυτές τις θεματικές ομάδες, ήταν ότι οι συγκεκριμένες ομάδες είχαν μπρίο,ρυθμό,είχαν αρχηγό ομάδας,ομοιομορφία και όλα αυτά οδήγησαν την επιτροπή στην επιλογή τους για να μπορούν να συμμετέχουν στο καρναβάλι της Ξάνθης όπου ο πήχης εκεί είναι ψηλά!!!
Ο Θεμης Γεωργαντας ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με τις μουσικές του επιλογές!
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.