Τα στρουμφάκια θα είναι φέτος στο “χωριό των ευχών”

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρούδας “Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” σας προσκαλεί στις εορταστικές του εκδηλώσεις στο Χωριό των Ευχών, με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και διασκέδασης για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του συλλόγου.
%cf%84%ce%bf-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%cf%85%cf%87%cf%89%ce%bd-%ce%bd%ce%b5%ce%bf%cf%87%cf%89%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%b1
Φέτος Το Χωριό των Ευχών φιλοξενεί τα Στρουμφακια! Ελάτε να φτιάξετε γλυκάκια στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, να τραγουδήσετε τα κάλαντα, να ακούσετε το υπέροχο παραμύθι των Χριστουγέννων, να επισκεφτείτε το σπίτι της Στρουμφίτας και του Δρακουμέλ, να δώσετε το γράμμα σας στον Άγιο Βασίλη και να διασκεδάσετε με τις βραδιές live!

Η διοργάνωση γίνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο με τη βοήθεια των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου & Δημοτικου σχολείου Νεοχωρούδας, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου, την ομάδα ποδοσφαίρου μας ΝΙΚΗ Νεοχωρούδας και την ομάδα μπάσκετ Saint George.
Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν είχε πολύτιμους βοηθούς τους εθελοντές του που εργάζονται εδώ και πολύ καιρό!!!!
Τις επόμενες μέρες θα αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για κάθε ημέρα!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.