Τα χιόνια έβγαλαν την παιδεία μας στην φόρα

Ένας ακόμη αγανακτισμένος αναγνώστη μας,κάτοικος Ωραιοκάστρου,μας έστειλε mail τοποθέτησης για τις υποχρεώσεις των πολιτών ως προς την αντιμετώπιση του χιονιά. Κύριο ερώτημά του είναι αν αυτή είναι η παιδεία μας και σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας!

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο του αναγνώστη:

“Εδώ και τόσες μέρες κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να καθαρίσει την αυλή του κ τον χώρο γύρω από το αυτοκίνητο του από τα χιόνια. Αν ο κάθε ένας καθάριζε φρόντιζε για τα παραπάνω η κατάσταση στα στενά θα ήταν καλύτερη. 

Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να “φάμε ” την θέση πάρκινγκ του γείτονα ο οποίος καθάριζε για ώρες το αυτοκίνητο του γύρω γύρω προκειμένου να πάει στην δουλειά του. οποίος άφησε το αυτοκίνητο του σε κεντρικό δρόμο  (κ πολύ καλά έκανε) το έχει  “παρατήσει ” εκεί. 

Αυτή είναι η παιδεία μας; σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας;”

Η νομοθεσία ορίζει οτι η συντήρηση των πεζοδρομίων για την ασφαλή διέλευση των πεζών (σε τουλάχιστον 1,5 μέτρο πλάτους) είναι αποκλειστική ευθύνη των ιδιοκτητών των όμορων ακινήτων. Ο δήμος είναι υπεύθυνος για τους δρόμους και τους πεζόδρομους.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.