Τεστ για τον κορoνοϊό από τον ΕΟΔΥ σε δομές του Δήμου Λαγκαδά

Τεστ για τον κορoνοϊό από τον ΕΟΔΥ σε δομές του Δήμου Λαγκαδά

Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Λαγκαδά, Ελισσάβετ Κοτσώνη, την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει δωρεάν τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, σε υπαλλήλους Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαγκαδά. Συγκεκριμένα κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα διενεργήσει ελέγχους στο χώρο του ΚΑΠΗ Λαγκαδά.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί σε επόμενο χρόνο, για να καλυφθούν και οι υπάλληλοι των υπόλοιπων δομών και υπηρεσιών του δήμου, που κρίνονται απαραίτητο να υποβληθούν στο εν λόγω τεστ.

Τέλος η Αντιδήμαρχος τονίζει ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για την αποφυγή διασποράς του ιού, όπως: καθαρός χώρος, διατήρηση απόστασης μεταξύ των συμμετεχόντων, χρήση αντισηπτικών, κ.α.

Σκοπός αυτής της δράσης είναι η αποτελεσματική προστασία της υγείας του προσωπικού του Δήμου, που έρχεται σε επαφή με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ"

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.