Τηλεοπτικές άδειες: Αναβλήθηκε η Διάσκεψη για το ΕΣΡ

[ad_1]

Τηλεοπτικές άδειες: Αναβλήθηκε η Διάσκεψη για το ΕΣΡ

Την ερχόμενη Πέμπτη και όχι τη Δευτέρα (07.11.2016) θα γίνει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για τη σύσταση του νέου Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Πρόκειται για την έκτη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με στόχο τη συγκρότηση Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

 

“Μετατίθεται η προγραμματισμένη για αύριο Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 15:00, λόγω των απαιτούμενων διαδικασιών αλλαγής της σύνθεσής της (εκλογή νέου Προέδρου Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων)”, αναφέρει η ανακοίνωση της Βουλής.

Το Σάββατο (05.11.2016) ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά εξέφρασε την άποψη ότι ο αριθμός 4 των τηλεοπτικών αδειών για σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, είναι επαρκής.

«Θεωρώ επαρκείς τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες», σημείωσε ο Νίκος Βούτσης αλλά διευκρίνισε ότι δεν θα υπάρξει μία πίεση πάνω σε αυτό το ζήτημα. «Θα συνυπολογιστούν», συμπλήρωσε «όλοι οι παράγοντες, οι οικονομικοί, οι τεχνολογικοί και οι άλλοι, για να καθοριστεί το νέο τηλεοπτικό φάσμα».

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.