Την αγορά του Ωραιοκάστρου επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – Συζήτηση με τον πρόεδρο του Ε.Σ.Ω.

Την αγορά του Ωραιοκάστρου επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – Συζήτηση με τον πρόεδρο του Ε.Σ.Ω.

Την αγορά του Ωραιοκάστρου επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους με ξεναγό τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου Βασίλη Ιακωβίδη συνομιλώντας με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι του έδειξαν το πιο φιλόξενο χαρακτήρας τους και το πιο ζεστό τους χαμόγελο.

Συζήτησε  με τον πρόεδρο του Ε.Σ.Ω. για το πως κινείται η τοπική αγορά, τα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες ως οικονομικές υποχρεώσεις προς το κράτος, την φορολογία, τις επιχορηγήσεις και οτι απασχολεί τους επαγγελματίες που απο την έναρξη της κόβιτ εποχής που παλεύουν με έναν αόρατο εχθρό.
Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. ζήτησε την ενίσχυση και την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να βρεθεί άμεση λύση για το δυσβάσταχτο ενεργειακό.
Ο κ. Ιακωβίδης ζήτησε την επιδότηση της εργασίας οχι της ανεργίας,  η οποία ανοίγει αλυσίδα προβλημάτων σε όλους τους κλάδους

Ο κ. Ανδρουλάκης υποσχέθηκε οτι η γνωριμία του με το Ωραιόκαστρο δεν θα μείνει σαν μια τυπική επίσκεψη.

Ακολουθεί φωτορεπορταζ:

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.