Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση Ωραιοκάστρου

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και η συναυλία με τη Josephine και τους Emigre

Σε ρυθμούς Αποκριάς κινείται ο δήμος Ωραιοκάστρου, που την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου θα μεταφέρει… άρωμα Ξάνθης στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνοντας μια μεγάλη καρναβαλική παρέλαση σε συνεργασία με το φημισμένο ξανθιώτικο καρναβάλι. Η παρέλαση θα κορυφωθεί με συναυλία της Josephine και των «Emigre» στο «Κονταξοπούλειο» κλειστό δημοτικό γυμναστήριο.

Συγκεκριμένα, στις 11.00 το πρωί της προσεχούς Κυριακής οι ομάδες και οι καρναβαλιστές που θα συμμετάσχουν στη φετινή παρέλαση θα συγκεντρωθούν μπροστά από το δημαρχείο Ωραιοκάστρου κι από εκεί μέσω της οδού Κομνηνών, της λεωφόρου Δημοκρατίας και της οδού Θεσσαλονίκης θα καταλήξουν στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Κονταξοπούλειο».
Οι προετοιμασίες τις τελευταίες ημέρες είναι πυρετώδεις, με τις ομάδες των καρναβαλιστών να βάζουν τα δυνατά τους, για να εντυπωσιάσουν με τις μεταμφιέσεις τους και να κλέψουν την παράσταση την ημέρα της καρναβαλικής παρέλασης. Εξάλλου, η ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο βραβείο στην παρέλαση του Ωραιοκάστρου μία εβδομάδα αργότερα θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το καρναβάλι της Ξάνθης.

Μουσική συναυλία
Στο «Κονταξοπούλειο», όπου θα καταλήξει η καρναβαλική παρέλαση, θα φιλοξενηθεί και η μεγάλη συναυλία την οποία οργανώνει ο δήμος Ωραιοκάστρου με τη συμμετοχή της Josephine και των «Emigre».
Τις εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν στο Ωραιόκαστρο την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου για τον εορτασμό της Αποκριάς θα παρουσιάσουν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.