Την Κυριακή 7/2/16 διαμαρτυρία έξω απο το στρατόπεδο 1090

Τα μελη της επιτροπής αγώνα του δήμου Δέλτα αποφάσισαν σήμερα το συμβολικό κλείσιμο του δρόμου έξω απο το στρατόπεδο 1090 στην Συμμαχική οδό την Κυριακή 7/2/16 στις 11:00 πμ απαγορεύοντας την είσοδο και την έξοδο των οχημάτων που εργάζονται πυρετωδώς εκει,με σκοπό την έκδηλη αντίδραση των πολιτών και των αιρετών απέναντι στην απόφαση της στέγασης των ανθρώπων αυτών τόσο κοντά σε κατοικημένες περιοχές και κατω απο άθλιες συνθήκες.
Οποιος επιθυμεί θα μπορεί να φέρει και πράγματα πρώτης ανάγκης για να σταλθούν στη Ειδομένη Κιλκίς.
Οι δυο δήμαρχοι,Ωραιοκάστρου και Δέλτα θα συναντηθούν με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα και την
ΚΕΔΕ την Δευτέρα 8/2/16.
Στη συνάντηση αυτή θα μεταβιβάσουν την εικόνα μιας κοινωνίας με πρόβλημα για την οποία αποφάσισαν οι Αθηναίοι απο τα γραφεία τους χωρίς να εχουν καν εικόνα για την ακριβή τοποθεσία του εν λόγο στρατοπέδου.
Σημερα θα τοποθετηθούν πανό διαμαρτυρίας στα κάγκελα του στρατοπέδου και στον δρομο.
Ο αντιδήμαρχος Δίγκαλης Θωμάς εκπροσωπώντας το Ωραιόκαστρο δήλωσε το παρόν και του Ωραιοκάστρου εκει και ζήτησε τη μέγιστη συμμετοχή του κόσμου,για να είναι βροντερή η φωνή των θιγμένων δήμων.
Ρατσιστής είναι αυτός,δήλωσε χαρακτηριστικά, που έδωσε την άδεια να στεγαστούν οι μετανάστες εκεί.

Στην εκδήλωση αυτή της διαμαρτυρίας θα μπορούν να συμμετέχουν ολοι οι πολίτες που ειναι αντίθετοι στην στέγαση των μεταναστών κάτω απο άθλιες συνθήκες και κοντα σε κατοικημένες περιοχές.
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.