Την Πέμπτη η κηδεία του Κων. Κατσίφα στους Βουλιαράτες

Την Πέμπτη στις 14:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος  στους Βουλιαράτες, θα γίνει η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα,  11 ημέρες μετά την δολοφονία του.

Χρειάστηκε η παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Τιράνων και του Αλβανού προέδρου για να παραδοθεί  εχθές,6/11/18, η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην οικογένειά του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος δήλωσε                           «Ας δοθεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα προς ταφή σύμφωνα με την θρησκευτική παράδοση. Ας γαληνέψουν όλων οι ψυχές. Ας σταματήσει ο ανεύθυνος θόρυβος. Τα υπόλοιπα μπορούν να μελετηθούν στη συνέχεια με αντικειμενικότητα και αλληλοσεβασμό»

Ο  Πρόεδρου της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιστολή που είχε απευθύνει ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες.Στην επιστολή του, ο κ. Ντούλες είχε αναδείξει την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος σημειώνοντας την ανάγκη να παραδοθεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ώστε να τελεστεί η κηδεία του στους Βουλιαράτες.

Η σορός του 35χρονου Κατσίφα  παραδόθηκε  από το νεκροτομείο των Τιράνων  στα χέρια της οικογένειας πριν λίγη ώρα.

Την Πέμπτη 8/11/18 τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού, η νεκρώσιμος ακολουθία.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι η Αλβανική αστυνομική δύναμη θα είναι ισχυρή στην κηδεία του Κατσιφά,προς αποφυγήν επεισοδίων.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.