Την Τετάρτη 20.11 συνεδριάζουν οι κάτοικοι των Διαβατών για το μεταναστευτικό

Την Τετάρτη 20.11 συνεδριάζουν οι κάτοικοι των Διαβατών για το μεταναστευτικό

Ανακοίνωση:

Κατόπιν επιθυμίας πολλών κατοίκων της περιοχής καλούμαστε να πάρουμε μέρος στη Συνέλευση που θα λάβει χώρα στο Θεατράκι του σχολείου στις 20:00

Ο σκοπός της συνέλευσης είναι η δημιουργία συντονιστικής επιτροπής όπου θα αναλάβει να ασχοληθεί με τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η λειτουργία του Κέντρου Δομής (Hotspot) καθώς επίσης να είναι ο συνδετικός και ενημερωτικός κρίκος ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής και τον Δήμο, τις δημόσιες υπηρεσίες και την πολιτική σκηνή της χώρας.
Καλούμε όλους τους κατοίκους και μη της Ιωνίας να έρθετε και να δώσετε δυναμικό παρών και να θέσουμε ένα πλάνο για τις επόμενες ενέργειες μας.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως είμαστε όλοι ένα και πως σκοπός της επιτροπής είναι να λειτουργήσει με γνώμονα την σωστή ενημέρωση και την όσο δυνατόν καλύτερη συμμετοχή σε ο, τι αφορά το μεταναστευτικό.

Υ.Γ.1: Η πρωτοβουλία πάρθηκε από κατοίκους της περιοχής

Υ.Γ.2: Παρακαλούμε για την κόσμια συμπεριφορά και την αποφυγή συμπεριφορών που θα θυμίζουν όχλο ώστε να μπορέσουν οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να προχωρήσουμε όλοι μαζί στον προγραμματισμό της επόμενης μέρας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.