ΤΙΤΑΝ,λατομεία και υδροδότηση τα κύρια σημεία της συζήτηση του Π.Σκαρλάτου με τον Κ.Πατσαλά

ΤΙΤΑΝ,λατομεία και υδροδότηση τα κύρια σημεία της συζήτηση του Π.Σκαρλάτου με τον Κ.Πατσαλά

Στην κοινότητα Δρυμού Ωραιοκάστρου βρέθηκε πριν από λίγο ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝ.Α.Σ.Α Παντελής Σκαρλάτος όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινότητας Κωνσταντίνο Πατσαλά.

Η συνάντηση των δύο διήρκησε αρκετή ώρα συζητώντας για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία στην καθημερινότητά τους αλλά και θέματα που απασχολούν έντονα την ευρύτερη περιοχή και στο σύνολο τους το Δήμο Ωραιοκάστρου.

Η  καύσης απορριμματογενών καυσίμων SRF/RDF από την τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ στη δυτική  Θεσσαλονίκη, η  δημιουργία δανειοθαλάμου στο αγρόκτημα 4 “Καμάρα”  στο Δρυμό όπως επίσης και το πολύ σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετωπίζει η περιοχή αναλύθηκαν  εκτενέστερα στη συζήτησή τους.

Ο κύριος Σκαρλάτος δήλωσε ότι μόνο μέσα από την πλήρη ενημέρωση μπορούν όλοι μαζί να προσφέρουν στην επίλυση των προβλημάτων και Και ότι η εσωστρέφεια φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.