Τι αιτήθηκε ο Π. Σκαρλάτος απο τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος για το Ωραιόκαστρο

Τι αιτήθηκε ο Π. Σκαρλάτος απο τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος για το Ωραιόκαστρο

Συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Κωνσταντίνο Σκούμα είχε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “αν.α.σ.α.”, Παντελής Σκαρλάτος.

Έθεσε αναλυτικά στον κ. Σκούμα τα σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης που αντιμετωπίζει ο δήμος μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής αναφορά για τις επανειλημμένες κλοπές στο κέντρο και την περιφέρεια του δήμου μας, το περιστατικό στη δομή Παλαιοκάστρου καθώς και την “τρομοκρατική” ενέργεια σε επιχείρηση συνδημότη μας.

Αναφορικά με την αρτιότερη λειτουργία του τμήματος Ασφαλείας, προς όφελος των δημοτών και της ασφάλειας της περιοχής του Ωραιοκάστρου, τονίσαμε την ανάγκη να ενισχυθεί με επιπλέον προσωπικό, να διατεθεί ένα περιπολικό, καθώς επίσης και τη λειτουργία ως αυτόνομου τμήματος και όχι εξαρτώμενο από ΤΑ Σίνδου να επιτελεί το δύσκολο έργο του.

Βρήκαμε «ευήκοα ώτα» , κατανόηση και άμεση ανταπόκριση από τον κ. Επιθεωρητή, ο οποίος δεσμεύτηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες προς επίλυση του προβλήματος της αστυνόμευσης του δήμου μας.

Η προεκλογική μας πρόταση και επιμονή μας στα δημοτικά συμβούλια για επανασύσταση δημοτικής αστυνομίας στο δήμο μας καθημερινά αποδεικνύεται αναγκαία. Καλούμε την δημοτική αρχή να επισπεύσει τις διαδικασίες.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.