Τι αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Πρωτοβουλίας κατά της καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ

Τι αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Πρωτοβουλίας κατά της καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ

Πραγματοποιήθηκε λίγο πριν συνεδρίαση του Συντονιστικού της Πρωτοβουλίας…
Ενωμένοι όσο ποτέ συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα ..χωρίς στιγμή να σταματήσει ο αγώνας έφτασε η ώρα να συνεχίσουμε τις πράξεις ..οι αποφάσεις ξεκάθαρες και ομόφωνες…
-Άμεση συνάντηση με την διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά (στα όρια του που πραγματοποιείται η καρκινογόνα λειτουργία) για την ενημέρωση μας των ενεργειών που γίνανε από πλευράς της.
-Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης στις 27/9 με βασικό θέμα την συμπλήρωση του συντονιστικού και προγραμματισμό δράσεων που ήδη έχουν οργανωθεί καθ’ όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής για άλλους παύσης
-Άμεση συνάντηση και ΣΥΝΜΠΡΑΞΗ με όλες τς ομάδες της πόλης που δραστηριοποιούνται στον κοινό σκοπό για έναν καθαρό αέρα.
Το ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ δεν αποτελεί ένα κοινότυπο σύνθημα για εμάς αλλά είναι η προσπάθεια μας να αποφύγουμε την μέρα που θα έρθει το παιδί μας να μας πει ότι έχει καρκίνο!!!
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ Πρωτοβουλία κατά της Καύσης Απορριμμάτων στο TITAN Ευκαρπίας ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙΕΛΠΙΔΑ ΕΛΠΙΔΑ"
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.