Τον έψαχναν σε όλη την Ευρώπη και βρέθηκε στην Ελλάδα, χάρη στο Missing Alert Hellas

Τον έψαχναν σε όλη την Ευρώπη και βρέθηκε στην Ελλάδα, χάρη στο Missing Alert Hellas

Δύο Αστυνομικοί του Τμήματος Λευκάδας, που βρίσκονταν σε περιπολία και είχαν λάβει γνώση της εξαφάνισης του 23χρονου Φρέντρικ Ροζενμπεργκ από τη δημοσιότητα του Missing Alert Hellas και χάρη στην παρατηρητικότητά τους, τον εντόπισαν στη Λευκάδα. Σήμερα το απόγευμα ενημερωθήκαμε από το Τμήμα SIRENE της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ. ότι ο 23χρονος Σουηδός Φρέντρικ Ροζενμπεργκ, για τον εντοπισμό του οποίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μόλις εχθές εξέδωσε Missing Alert Hellas, εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ο εντοπισμός του Φρέντρικ έδωσε τέλος στην πανευρωπαϊκή επιχείρηση των Αρχών που ήταν σε εξέλιξη. Θυμίζουμε ότι ο 23χρονος αγνοείτο από τις 17 Ιουλίου 2020, όπου βρισκόταν στην Ισπανία. Βάσει των πληροφοριών που υπήρχαν, στα τέλη Ιουλίου είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα μέσω Κροατίας.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.