Τοποθέτηση Ε.Σ.Ω. για τις Κυριακές

Αντιστέκεται ο Ε.Σ.Ω. στην λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές,υπάρχει ενας θεσμός τουλάχιστον που πιστεύει οτι η Κυριακή είναι, για τους εργαζόμενους η μέρα της εβδομαδιαίας αργίας,είναι η μέρα του Κυρίου ημέρα για εκκλησιασμό,είναι η μέρα του Ήλιου οπως ερμηνεύεται η ονομασία της στα Αγγλικα Sunday μέρα δηλαδή ξεγνοιασιάς και απόλαυσης…..

Σας αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Ε.Σ.Ω απο την επίσημη σελίδα του http://emporikossyllogosoraiokastroy.blogspot.gr

Την Κυριακή 3/11/2013 είναι η πρεμιέρα
Αγαπητή συνάδελφοι

Την Κυριακή 3/11/2013 είναι η πρεμιέρα του νομού που θεσμοθετεί ότι 7 Κυριακές θα είναι ανοιχτά όλα τα καταστήματα και για τις υπόλοιπες 45 Κυριακές είναι αρμόδιος ο αντιπεριφερειάρχης να λάβει απόφαση σε συνεννόηση με τους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους .

Εμείς ως Ε.Σ.Ω. αποστείλαμε την απόφαση της γενικής συνέλευσης που ήταν καμιά Κυριακή ανοιχτά περάν αυτών που ορίζει ο νομός.

Επειδή υπάρχει σύγχυση για το ότι είναι υποχρεωτικό το άνοιγμα τον καταστημάτων την Κυριακή ,κανείς δεν μπορεί να μας υποχρέωση στο άνοιγμα των καταστημάτων μας . Ο Ε.Σ.Ω. πιστεύει ότι αν υποκύψουμε στις πίεσης του νομού τότε ανοίγουμε την κερκόπορτα στην οποία θα περάσει η απόφαση να είμαστε ανοιχτά ΟΛΕΣ τις Κυριακές, απόφαση την οποία θα οριστικοποιήσει ο αντιπεριφερειάρχης, Οι τοπικές αγορές δεν έχουν ανάγκη από EXTRA χρόνο λειτουργιάς της Κυριακές …..

Στην ευχέρεια του καθενός είναι να πράξει ανάλογα….

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Ε.Σ.Ω.

20131031-230158.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.