Τοποθέτηση προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου

Προσωπική τοποθέτηση για το μείζον θέμα που προέκυψε στο Ωραιόκαστρο,”σχολεία-πρόσφυγες”,έκανε και ο πρόεδρος του Εμπορικοϋ Συλλόγου Ωραιοκάστρου:
“Μετά τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες δύο μέρες στο Ωραιόκαστρο θα ‘θελα και εγώ από την πλευρά μου να τοποθετηθώ .
Πολλά ακούγονται πάρα πολλοι κατηγορούν τους κατοίκους του Ωραιοκάστρου για ρατσισμό,οι περισσότεροι μη γνωρίζοντας καν που βρίσκεται το Ωραιόκαστρο αλλά και αυτοί οι οποίοι γνωρίζουν ξεχνάν να πουν ότι στο Ωραιόκαστρο έχουν δημιουργηθεί τρία hot spot στα οποία αυτή τη στιγμή υπολογίζεται ότι μένουν εφτάμιση χιλιάδες μετανάστες το πόσους απ’ αυτούς είναι παιδιά δε μας έχουν απαντήσει κανένας από τους αρμόδιους . Αν αυτό δεν είναι γκετοποίηση και αλλοίωση πληθυσμού μίας περιοχής με 30.000 κατοίκους τότε τι είναι ;
Οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου δεν είναι εναντίον των Μεταναστών και εναντίον της μόρφωσης των παιδιών τους και της κοινωνικοποίηση τους, αλλά δεν μπορεί να γίνει Κοινωνικοποίηση σε μία περιοχή μόνο.
Πρέπει να γίνει διασπορά αυτών των ανθρώπων,ο κάθε δήμος να αναλάβει τους μετανάστες όπως αναλογεί πληθυσμιακά για να μπορέσουν να ενταχθούν και αυτοί στην κοινωνία χωρίς προβλήματα.”
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.