Το κρούσμα κορονοϊού στο Πανόραμα, η καραντίνα που «έσπασε» και το πάρτι στον κήπο

Το κρούσμα κορονοϊού στο Πανόραμα, η καραντίνα που «έσπασε» και το πάρτι στον κήπο

Η νεαρή οικοδέσποινα είχε έρθει πριν από λίγες ημέρες από το εξωτερικό

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο Πανόραμα από τις πληροφορίες που θέλουν άτομο θετικό στον κορονοιό, κόρη γνωστού επιχειρηματία της πόλης και πασίγνωστης σταρ να «έσπασε» την καραντίνα και να πραγματοποίησε πάρτι στο σπίτι της με περίπου 30 άτομα.

Σύμφωνα με το makthes.gr, η κοπέλα πριν από περίπου δέκα ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από το εξωτερικό μέσω Βουλγαρίας. Ενώ έπρεπε να παραμείνει σε καραντίνα οι αρχές σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στην οικία της διαπίστωσαν πως απουσίαζε και επέβαλαν πρόστιμο ύψους 5000 ευρώ. Το ίδιο άτομο λίγες μέρες αργότερα πραγματοποίησε μπάρμπεκιου πάρτι στο σπίτι της, στον οικισμό Σταυρονικήτα με περίπου 30 νεαρούς καλεσμένους.

Σε εξετάσεις που υποβλήθηκε διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και τότε ξεκίνησε ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων, καθώς ιχνηλατούν τις επαφές που είχε. Επίκεντρο των ερευνών οι μετέχοντες στο μπάρμπεκιου πάρτι και οι πελάτισσες του κομμωτηρίου- κέντρου περιποίησης- όπου πήγε για να καλλωπιστεί.

Η είδηση για το κρούσμα έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία των κατοίκων του Πανοράματος. Είναι χαρακτηριστική η φράση που χρησιμοποίησε κάτοικος της περιοχής : “Όλο το Πανόραμα το συζητά”. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο της πόλης.

Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν τα τεστ σε όσους ήρθαν σε επαφή και θα βγουν τα αποτελέσματα, ώστε να εξακριβωθεί το εύρος της διασποράς και να απομονωθούν όσοι από αυτους βρεθούν θετικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να υπάρξει σχετική ενημέρωση από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑστο οποίο έγινε η δειγματοληψία.

Σημειώνεται πως το πάρτι έγινε γνωστό στην ευρύτερη περιοχή, καθώς συνοδεύτηκε από ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.